звіт за ІІ квартал 2021 року

  • 343

Інформація про розгляд інформаційних запитів

у Герцаївській міській раді  протягом ІІ кварталу  2021 року

 

Впродовж ІІ кварталу 2021 року робота із запитами на публічну інформацію у Герцаївській  міській раді була спрямована на забезпечення права кожного громадянина на доступ до інформації, що знаходиться у володінні міської ради, створення належних умов для реалізації цього права відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації». 

         Так, протягом ІІ кварталу  2021 року  зареєстровано 12 інформаційних запитів, з них  8 – від фізичних осіб, 1 - від громадського об’єднання «Доста Україна», 1 запит в.о. голови Профкому «Авто-КрАЗ»  до  Чернівецької ОДА та 1 запит громадянки  Литовченко С.  до  Чернівецької обласної ради, 1 від Чернівецької регіональної дирекції Філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Запити надходили з питань отримання інформації про захист прав неповнолітніх, про використання земельних ділянок під кладовища, про потребу у техніці,  земельні та фінансові питання діяльності міської ради, наявність земельних ділянок, з питань діяльності депутатів міської ради.

 Всі запити розглянуті згідно частини першої статті 20 Закону у п’ятиденний термін та про результати розгляду повідомлено запитувачів  у письмовій та електронній формах

На сайті Герцаївської міської ради постійно оновлюється інформація про найактуальніші події в  ОТГ.

 Забезпечення прозорості та відкритості діяльності Герцаївської міської ради є одним із основних напрямків, який знаходиться на постійному контролі.

 

 

Інші 2021

Всі 2021