В міськраді провели засідання оргкомітету до Дня Незалежності

  • 217

Фото без опису

В міській раді відбулось засідання організаційного комітету з підготовки заходів в рамках 30 річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України????????

В засіданні під головуванням Герцаївського міського голови та його заступниці, взяли участь старости та керівники профільних структурних підрозділів міськради.

Визначено, що, з нагоди річниці Незалежності, 20 серпня о 10-00 на центральній площі міста Герца буде проведено урочистості та щорічний фольклорний фестиваль «У джерел», організовано презентації сіл Герцаївщини, проведено тематичні флешмоби та виставки. На заходи запрошено відомі творчі колективи с. Горбово та сусідніх громад.

??крім того, дані доручення до Дня Державного Прапора оновити державну символіку в селах, на офіційних будівлях, організувати церемонії урочистого підняття Державного Прапора в м. Герца та селах громади.

Слідкуйте за нашими офіційними новинами - ми додатково поінформуємо Вас про заплановане перекриття руху в місцях проведення заходів, а також про детальну програму святкування