Керівники міської ради привітали релігійну громаду міста Герца з престольним святом

  • 330

Фото без опису

Віряни міста Герца відсвяткували вчора престольне свято – День пам’яті Святителя Спиридона Триміфунтського, на честь якого в місті споруджено церкву з прадавньою історією та унікальною архітектурою. Святкове богослужіння з цієї нагоди очолив преосвященніший Сілуан, Єпископ Герцаївський.  

З нагоди свята, Герцаївський міський голова Василь Скрипкару та заступниця міського голови Ємілія Матей привітали вірян з храмовим святом та від імені усіх мешканців Герцаївської громади висловили щиру вдячність та вручили офіційні Подяки Преосвященнішому Сілуану, Єпископу Герцаївському та благочинному Герцаївського благочиння Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ митрофорному протоієрею отцю Павлу Думітру за мудре наставництво, невпинні молитви, постійні труди, жертовність, збереження та примноження духовних скарбів та спасіння людських душ.

Користуючись нагодою, керівники міської ради також нагородили почесними грамотами та подяками благодійника Олега Митрофанського та будівельника Георгія Пілігача за надану допомогу у спорудженні дзвіниці Свято-Спиридонівської церкви в місті Герца. «Ваша допомога – це неоціненний внесок у розбудову старовинної духовної перлини нашого краю. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею», побажав благодійникам Василь Скрипкару.