Відбулось спільне засідання виконкому та профільної комісії міської ради

  • 303

Фото без опису Фото без опису

В міській раді вчора відбулось спільне засідання виконавчого комітету міської ради та комісії з питань планування, фінансів, цін, бюджету та регуляторної політики, транскордонного співробітництва.

На порядку денному – ціла низка стратегічно важливих для стабільного функціонування різних сфер територіальної громади питань.

Зокрема, з метою збалансування очікуваних доходів та видатків міської ради у поточному та наступному бюджетному роках, учасники засідання затвердили зміни до бюджету 2021 року, підтримали запропоновані зміни до структури Герцаївської міської ради та установ, що фінансуються з бюджету міської ради, схвалили проект рішення «Про бюджет Герцаївської міської територіальної громади на 2022 рік».

Крім того, члени комісії та виконавчого комітету міськради розглянули та погодили проект Програми соціального та економічного розвитку Герцаївської міської територіальної громади на 2022 рік, затвердили тарифи на місцеві житлово-комунальні послуги, погодили проект Програми фінансової підтримки КНП «Герцаївська міська лікарня» Герцаївської міської ради та інші.