Війна обірвала життя ще одного Захисника з Герцаївщини

  • 155

Із глибоким сумом наша громада зустріла гірку звістку - при захисті Батьківщини, вірний військовій присязі, 18.12.2022 року у бою за Україну загинув Воїн та вірний син України АНДРІЄШ Федір Вікторович (СіДОР Ігор), який був нашим з вами земляком.

Мужній син Герцаївщини, який вже мав бойовий досвід та приймав участь у бойових діях в інших країнах, з початку масштабної військової агресії одним з перших став до лав ЗСУ та до останнього боронив нашу землю від російських окупантів. На момент смерті йому було 43 роки.

Герцаївська міська рада та усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним і близьким, друзям, усім, хто знав Захисника. Кожна втрата - це невимовний біль, який терзає душу…

Світла пам'ять та вічна слава тобі, Герою!

Попрощатися із захисником можна буде відзавтра, у його рідній оселі в м. Герца (вул. Шевченка). Траурний кортедж з тілом Захисника прибуде до міста Герца завтра, 22 грудня, орієнтовно о 15-30 - 16-00. Просимо мешканців міста організувати зустріч кортеджу «живим коридором» та квітами по маршруту його руху (вул. Центральна, потім вул. Шевченка, провул. Шевченка,13).

Церемонія відспівування та поховання розпочнеться у п‘ятницю, 23 грудня о 9-00.

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и текст