фонд "Сильні" допомагає людям, які пережили сексуальне насильство під час

  • 98

«Сильні» — благодійний фонд, що надає конфіденційну та безоплатну допомогу людям, які пережили сексуальне насильство під час війни. 

​https://www.sylni.org/ - сайт благодійного фонду.

Команда фонду — це спеціалістки різних напрямків, які волонтерять задля надання якісної допомоги. Кожна з нас керується принципами етичності, конфіденційності та безпеки для усіх, хто до нас звертається: незалежно від статі, віку, гендеру чи сексуальної орієнтації. А також незалежно від того, хто вчинив сексуальне насилля: цивільна людина чи військова (з російської чи української сторони).

Нашу роботу фінансують доброчинці — вже понад 6 тисяч людей долучились до підтримки  людей, які пережили сексуальне насилля. 

Юридична допомога

Наші юристи можуть надати консультацію про ваші права, якщо ви вирішите свідчити. А також: як заявити про злочини сексуального характеру, що для цього потрібно, як саме буде відбуватися розслідування злочину, що буде після суду.


Також наші партнери готові знайти для вас адвокатку у вашому регіоні, а ми зможемо оплатити її роботу, якщо у вас зараз немає такої можливості.

Щоб отримати юридичну консультацію — заповніть форму або напишіть нам у Telegram.

Заповнити форму

Написати в Telegram

Сексуальне насилля під час війни не має строку давності. Незалежно від того, коли людина заявить про злочин 一 винного можна буде притягнути до відповідальності.
❗️Але чим швидше людина заявить про вчинений злочин, тим легше буде зібрати докази та встановити винних у його скоєнні осіб.