Семінар для осіб, які звільняються з місць позбавлення волі

  • 245

Фото без опису Фото без опису

У Герцаївському відділі Чернівецької філії Чернівецького обласного центру зайнятості, фахівці Педурару Тамара та Петро Коняк, 1 червня 2023 року провели семінар для осіб, які перебувають на обліку Державної установи "Центр пробації". У заході взяло участь 9 осіб.

Під час семінару ознайомили присутніх з законодавчою базою та порядком набуття статусу безробітного, поінформували про умови виплати допомоги по безробіттю, надали інформацію про можливості професійного навчання та інші послуги, які можна отримати при зверненні до служби зайнятості. Також була представлена ситуація на ринку праці Чернівецького району та м. Чернівці, а також існуючі вакансії та сучасні технології пошуку роботи та профорієнтації. Фахівці запропонували учасникам скористатися профорієнтаційною консультацією із застосуванням психодіагностики. Крім того, присутніх було ознайомлено з можливістю скористатися послугою "Електронна черга" та процедурою отримання ваучерів.

На завершення зустрічі було підкреслено, що всі послуги служби зайнятості надаються безкоштовно, і присутні були запрошені відвідати Герцаївськийму відділ Чернівецької філії Чернівецького обласного центру для отримання допомоги у пошуку роботи.