Оголошується громадське обговорення щодо перейменування вулиці у селі Великосілля

  • 48

 

Фото без опису

Відповідно до розпорядження в. о. Герцаївського міського голови від 09.06.2023 року № 65 – р «Про проведення  громадського обговорення та громадських слухань щодо перейменування вулиці Центральної у селі Великосілля  Герцаївської територіальної громади» проводяться громадські обговорення щодо перейменування вулиці Центральної у селі Великосілля  Герцаївської територіальної громади на честь загиблого Воїна Спринчане Олександр.

Герцаївська міська рада пропонує мешканцям с. Великосілля долучитися до громадського обговорення з питання перейменування вулиці Центральної у селі Великосілля  на вулицю Спринчане Олександр.

Організатор громадського обговорення – Комісія з упорядкування найменувань (перейменувань) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території Герцаївської територіальної громади

Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

Зауваження та пропозиції подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси, номеру контактного телефону.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Зауваження та пропозиції можна подати протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення:

  • у письмовому вигляді за адресою: 60501, м. Герца, вул. Шевченка, 9, відділ містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Герцаївської міської ради;
  •  листом на електронну пошту відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Герцаївської міської ради - gertsa_arhitect@ukr.net.

Особа, визначена відповідальною за проведення громадського обговорення Олена Василівна Анкуца – начальник відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради.

Контактні телефони за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:  0507169903.

 

Додатково:

Олександр Спринчане (Грізлі) народився 13 травня 1994 року у селі Великосілля, нині Герцаївська міська громада Чернівецького району Чернівецької області. Навчався у Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг, де здобув фах оператора комп'ютерного набору та верстки.

У 2013 році Олександр вступив до лав Збройних Сил України. У складі 80-ї десантно-штурмової бригади брав участь в Антитерористичній операції. Виконував бойові завдання на «нулі». Отримав відзнаки за сумлінне виконання службових обов'язків та за участь в АТО.

У 2018 році завершив службу у ЗСУ, разом із дружиною переїхали до Львова. Олександр безмежно захоплювався риболовлею та любив досліджувати гриби, не пропускав жодної нагоди вивчати щось нове для себе.

Усі, хто знав Олександра, запам'ятали його завжди усміхненим, життєрадісним, надійним чоловіком. Людина з величезним добрим серцем, яка завжди прийде на допомогу, вірний друг. До служби відносився більше ніж відповідально, був надійною опорою побратимам.

25 лютого 2022 року Олександр Спринчане вирушив у свою бригаду і незабаром відправився в зону бойових дій. Боронив Україну на східному напрямку. 6 липня 2022 року поблизу села Верхньокам'янське Донецької області, воїн сміливо прийняв останній бій, назавжди залишившись Героєм своєї України...

Олександр Спринчане посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Поховали Героя у Львові, на Марсовому полі.