ЗВЕРНЕННЯ ГЕРЦАЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

  • 92

Фото без опису

Дорогі земляки!

Сьогодні Україна відзначає 32 річницю з Дня проголошення своєї Незалежності!

🇺🇦Всі ці роки ми з вами, жителі Герцаївщини, разом з усіією країною були свідками та учасниками різноманітних доленосних подій, злетів та падінь, успіхів та випробувань. Разом з усією Україною ми мріяли, дискутували, планували, будували, працювали задля кращого майбутнього наших дітей та онуків у вільній незалежній державі.

🖤І ніхто з нас не уявляв, що найстрашніше випробування нам ще належить пройти.

💪🇺🇦Сьогодні, на 32 році Незалежності, українці змушені силою та незламністю, на полі бою доводити своє право жити у Вільній Україні.

У лавах воїнів-титанів ЗСУ сьогодні пліч-о-пліч з побратимами самовіддано виборюють Україні Перемогу сотні нашиз з вами земляків-герцаївців.

💙💛За період війни мешканці нашої громади проявили надзвичайну згуртованість. Разом з усіма вами нам вдалося закупити і відправити на фронт більше 20 автомобілів, а також закрити різноманітні потреби наших земляків на передовій - від бронежилетів, ліків, продуктів до приладів нічного бачення.

💙💛За кошти міського бюджету ми укріпили матеріально-технічну базу військових частин та допомагаємо у відкритті обласного реабілітаційного центру для військових.

💙💛Разом з вами нам вдалося прихистити у себе сотні знедолених переселенців.

💙💛Крім того, герцаївці оперативно зібрали та доправили численні гуманітарні вантажі мешканцям звтопленої Херсонщини.

💔🕯️На жаль, шлях до Свободи має свою страшну ціну. За 1,5 роки масштабної війни з російськими загарбниками ми втратили вже 11 мужніх Захисників. Це

🕯️🇺🇦Владислав АЛЕКСА

🕯️🇺🇦Дмитро КОЖОКАРУ

🕯️🇺🇦Андрій СТЬОПЕНКО

🕯️🇺🇦Олександр СПРИНЧАНЕ

🕯️🇺🇦Іван ВАКАРУ

🕯️🇺🇦Михайло ЗАЇЦЬ

🕯️🇺🇦Федір АНДРІЄШ

🕯️🇺🇦Себастіан ГЕОРГІУ

🕯️🇺🇦Василь ГЛІНСЬКИЙ

🕯️🇺🇦Сергій КОЧЕДЖІЄВ

🕯️🇺🇦Марічел ЗВИНКА

🙏🕯️🇺🇦Світла і вічна пам‘ять мужнім синам України!

💙💛ДОРОГІ ГЕРЦАЇВСЬКІ РОДИНИ!

Давайте ніколи не забувати, якою ціною нам дається Незалежність!

🇺🇦У цей святковий день я щиро бажаю усім нам скорішої Перемоги, миру, об‘єднання родин, повернення додому наших Захисників та здійснення усіх наших спільних амбітних задумів та планів з розбудови рідного краю у вільній Незалежній Україні!

(Василь СКРИПКАРУ,

Герцаївський міський голова)