Повідомлення Про оприлюднення проекту регуляторного акта – місцеві податки і збори

  • 108

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Герцаївської міської ради «Про місцеві податки і збори» та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений відділом економіки Герцаївської міської ради.         

Проект регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері збільшення надходжень до бюджету Герцаївської територіальної громади.                                 

Підставою для розробки проекту рішення є Закон України "Про місцеве саморядування в Україні", Податковий Кодекс України                                                       Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються    на офіційному веб-порталі Герцаївської територіальної громади                               у розділі «Регуляторна політика» 

За посиланням https://gercaivska-gromada.gov.ua/news/1679048453/

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються відділом економіки та інвестицій Герцаївської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: м. Герца, вул. Шевченка, 9 (відповідальна особа –начальник відділу Віктор ЯВЕЦЬКИЙ).                           

Зауваження та пропозиції подані після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

 

 

Міський голова                                                    Василь СКРИПКАРУ