Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Герцаївської міської ради «Про встановлення місцевих податки і збори на території Герцаївської міської ради»

  • 20

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення

проекту рішення Герцаївської міської ради «Про встановлення місцевих податки і збори на території Герцаївської міської ради»

 

 

Проект рішення Герцаївської міської ради «Про встановлення місцевих податки і збори на території Герцаївської міської ради» розроблено Фінансовим відділом та відділом економіки та інвестицій Герцаївської міської ради.

Мета проекту: встановлення на території Герцаївської міської ради місцевих податків і зборів у відповідності до Податкового кодексу України, з урахуванням вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», приведення нормативного акту у відповідність до змін у чинному законодавстві.

Проект спрямований на встановлення місцевих податків і зборів, визначення об’єктів оподаткування, платників податків і зборів, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності, що створює передумови для соціально-економічного розвитку територіальної громади.

Із проектом рішення можна ознайомитися на офіційній сторінці Герцаївської міської ради в мережі Інтернет за адресою: https://gercaivska-gromada.gov.ua/news/1713442111/

Зауваження та пропозиції до проекту рішення просимо надавати протягом одного місяця з дня його оприлюднення на офіційній сторінці Герцаївської міської ради в мережі Інтернет у письмовій та / або електронній формі за адресою: Герцаївська міська рада, 60501, м. Герца, вул. Г. Асакі, 9 або 60501,      м. Герца, вул. Шевченка, 9, e-mail: gertsafinviddil@ukr.net або gertsa_ekonomika@ukr.net.