УВАГА! ВИНОСИТЬСЯ НА ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ НАЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ!

  • 74

 

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Герцаївського міського голови від 12.07.2024 року № 122 – р «Про проведення  громадського обговорення та громадських слухань щодо присвоєння назви місцевості та найменування вулиць в урочищах на території Герцаївської міської територіальної громади» проводяться громадські обговорення щодо присвоєння назви місцевості та найменування вулиць в урочищах на території Герцаївської міської територіальної громади»

Герцаївська міська рада пропонує мешканцям Герцаївської територіальної громади долучитися до громадського обговорення з питання присвоєння назви місцевості та найменування вулиць в урочищах на території Герцаївської міської територіальної громади. Організатор громадського обговорення – Комісія з упорядкування найменувань (перейменувань) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території Герцаївської територіальної громади.

Строк проведення заходів з громадського обговорення: 30 днів з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення на офіційному сайті міської ради.

Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси, номеру контактного телефону, діючої та пропонованої нової назви вулиці, обґрунтування нової назви.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

У разі внесення пропозиції щодо присвоєння вулиці чи провулку імені фізичної особи, ювілейної та святкової дати, назви і дати історичної події, до пропозиції необхідно додати коротке обґрунтування та інформаційну довідку про фізичну особу, ім’я якої пропонується присвоїти, ювілейну, святкову чи історичну дату або назву історичної події, назву якої пропонується присвоїти.

У разі, якщо у фізичної особи, ім’я якої пропонується присвоїти вулиці чи провулку, є родичі (діти, вдова, вдівець, а якщо їх немає – батьки, рідні брати та сестри), необхідно також отримати їх письмову згоду на присвоєння імені.

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) можна подати протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення:

 

  • у письмовому вигляді за адресою: 60501, м. Герца, вул. Шевченка, 9, відділ містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Герцаївської міської ради;
  •  листом на електронну пошту відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Герцаївської міської ради.

Адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: gertsa_arhitect@ukr.net, контактні телефони 0507169903.

Особа, визначена відповідальною за проведення громадського обговорення Олена Василівна Анкуца – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради, секретар комісії з упорядкування найменувань (перейменувань) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території Герцаївської територіальної громади

 Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті міської ради  протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень).

Запропоновані назви вулиць з обгрунтуванням тут