ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ ГЕРЦАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 624

Відповідно до ЗУ « Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх обєднань, Герцаївська міська рада оприлюднює проект рішення « Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2020 рік.

З повним текстом проекту рішення регуляторного акта та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно ( з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 14.00, крім вихідних) у приміщенні Герцаївської міської ради(відділ фінансів, економіки та інвестицій) Герцаївського району Чернівецької області, на дошці оголошень Герцаївської міської ради за адресою м. Герца, вул. Асакі Г.,9 або на офіційному сайті сільської ради: http://gercaivska.gromada.org.ua/

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення приймаються протягом одного місяця з дати опублікування.

Зміст проекту:

Проект рішення Герцаївської міської ради « Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території Герцаївської міської ради на 2020 рік».

Адреса розробника: Герцаївська міська рада (відділ фінансів, економіки та інвестицій) вул. Асакі Г., 9 м. Герца, Герцаївській район Чернівецька області, тел.(03740) 2-19-14; e-mail: gertsamrada@ukr.net.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар

Інші статті

Всі статті