В Герцаївській бібліотеці пройшов другий відбірковий етап конкурсу “Найкращий читач Буковини”

  • 493

Днями в Герцаївській ЦРБ ім.Г.Асакі пройшов другий відбірковий етап конкурсу “Найкращий читач Буковини”(“Книгоманія-2019”), учасниками якого стали 14 конкурсантів 7 класів. Конкурс присвячений її Величності – Книзі, та шановним розумникам та розумницям, найкращим читачам, які стали переможцями 1 туру.

Фото без опису

До уваги бралося читацький щоденник конкурсанта, розуміння тексту, вміння аналізувати,інтерпретація, креативність та артистизм, а також додаткові бали додавалися за активну участь у вікторині. Найкмітливішими,найчитанішими переможцями „Найкращий читач Буковини” (“Книгоманія-2019”) стали: 1 місце – Дуган Ліліана (с.Тернавка),Апетрі Анастасія (с.Куликівка),Лупу Анастасія (с.Петрашівка).

На конкурс завітали учні 4-А класу Герцаївської ЗОШ, які стали активною частиною, вони поділилися враженнями від рекомендованих книг та взяли участь у вікторині.
Учасники під час конкурсу дізналися про читацькі інтереси книгоманів Герцаївського району і переконалися, що багато однолітків також люблять читати, з їхніх розповідей дізналися про цікаві книги, яких ще не читали.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар