Чернівецькі Десантники відкрили двері для молоді

  • 1048

Фото без опису

08 серпня 2019 року з 10.00 години ранку у військовій частині, за адресою м. Чернівці, вул. Січових Стрільців 6 (колишня М. Олімпіади) проходив День відкритих дверей де приймали участь і представники Герцаївської громади на чолі з начальником відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохороними органами Герцаївської міської ради Георгієм Асіміонесом. 
Цей захід було проведено для того, щоб показати усім відвідувачам - як і де живуть десантники, чому вони навчаються, з чого стріляють, на чому їздять, скільки заробляють та ще багато чого цікавого.
Основною метою Дня відкритих дверей - є популяризація та підвищення престижу військової служби у Збройних Силах України, зокрема в елітних підрозділах ДШВ, формування у громадян Буковини почуття патріотизму та військово-патріотичне виховання молоді. 

Фото без опису

Під час вищезазначеного заходу гості ознайомитися з:
- життєдіяльністю Чернівецьких десантників;
- зразками сучасної бойової техніки, яку отримали на озброєння наші десантни;
- усім спектром підготовки військовослужбовців та виконанням вправ для стрибків з парашутом;
- історією військової частини яка брала участь у низці миротворчих місій на території інших держав, а з перших днів російської агресії проти України захищає східні кордони нашої держави;
Представник фінансової служби частини розказав присутнім про те, яка заробітна плата та інші додаткові виплати чекають на тих, хто укладе контракт.
Ті кому сподобалося у десантників, а це понад 20 чоловік отримали від командування частини погоджувальний лист, для оформлення документів щодо підписання угоди на військову службу за контрактом.
І на завершення командир частини пообіцяло і на далі проводити такий захід в майбутньому і запевнило що «Ніхто крім нас» не захистить суверенітет та незалежність України.

 

Коментарі

Анонім

Військово-патріотичне виховання молоді ...молодці!!!

Написати коментар