ВИТЯГ З НАКАЗУ військового комісара Герцаївського районного вiйськового комiсаріату

  • 2487

 

 

 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

 

ВИТЯГ З НАКАЗУ

 

військового комісара Герцаївського

районного вiйськового комiсаріату

 

28.08.2019 р.                                              м. Герца                                                              № 101

 

Про призов громадян України 1992-2001 років народження

на строкову військову службу в жовтні-грудні 2019 року

 

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 30.01.2019 року № 22/2019 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу  у 2019 році”, з 01 жовтня по 31 грудня 2019 року провести призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України.

З метою якісного проведення призову громадян 1992 – 2001 років народження на строкову військову службу та відправлення призваних у військові частини,  наказую:

 

1.  Явці на призовну дільницю Герцаївського району для проходження районної призовної комісії підлягають усі громадяни 2001 року народження,  яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народились у 1992 - 2000 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

 

2. Відправці у війська підлягають громадяни України чоловічої статі придатні за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

 

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Герца, вулиця Центральна 16а, Герцаївський районний військовий комісаріат у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до районного військового комісаріату  01 жовтня 2019 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

 

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Герцаївського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

 

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’явилися за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

 

6. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності зобов’язані відкликати призовників для забезпечення своєчасного прибуття  їх на призовну дільницю.

 

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

8. Наказ довести до осіб, що їх стосується.

 

Військовий комісар

Герцаївського районного військового комісаріату

підполковник                                                                                   С. МЕЛЬНИК

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар

Інші статті

Всі статті