Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

  • 372

В рамках проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» з 4 по 8 листопада учні та вихованці навчальних закладів Герцаївського району  відвідували 13 пожежну-рятувальну частину в м.Герца. Під час екскурсій учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення.

Працівники Герцаївського районного сектору та 13 ДПРЧ розповідали, як пожежно-рятувальна частина реагує на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.

Фото без опису

Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні та приміряти їх. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та оснащення, відповідали на питання, які задавали учні. Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміла важливість та героїчність  професії пожежника. Ці екскурсії дали можливість познайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності. Після закінчення кожної з екскурсій співробітникам пожежної частини було дуже приємно чути від школярів теплі слова за захоплюючу та пізнавальну екскурсію.  

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар

Інші статті

Всі статті