Міський жіночий турнір з волейболу присвячений пам’яті  Костянтина Саранчука

  • 304

У неділю, 5 січня, у спортивному залі Герцаївської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися перші спортивні змагання нового 2020 року .Волейбольний турнір, в якому взяли участь учні чотирьох навчальних закладів району, був присвячений пам’яті  Костянтина Саранчука, хорошого вчителя, активіста і великого прихильника спорту села Великосілля.

Команди ЗЗСО з Хряцьки та Остриці (тренери відповідно Іван Петров та Віталій Гіба), міського ліцею імені Георгія Асакі (тренер В'ячеслав Аміхалахіоає) та Дяківецької ЗОШ І-ІІ ст. (тренер Віталій Тутунару) показали відмінну підготовку до змагань, дівчата повністю присвятили себе грі. Після безпосередніх зустрічей між усіма командами перше місце здобули спортсменки з Хряцьки, на другому місці дівчата з ліцею, а на третьому учениці з Дяківецької школи.

Переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами, які  вручили доньки покійного Костянтина Саранчука Олександра та Христина. Вони подякували всім присутнім що зберігають пам'ять їхнього батька...Фото без описуФото без описуФото без опису