Громадські роботи - користь для суспільства

  • 511

Громадські роботи – роботи, що приносять користь для суспільства,  тому для досягнення бажаного результату дуже важливо налагодження ефективної взаємодії між органами пробації та органами місцевого самоврядування. З метою забезпечення належного виконання постанови суду, провідним інспектором Герцаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Рядовой Костянтином, було здійснено раптову перевірку виконання громадських робіт.

Клієнт пробації який відбуває покараня у виді громадських робіт привів до ладу територію сільського будинку культури, зробив багато корисного, адже для кожного села це є суттєвою допомогою для благоустрою їх території.

Голова Герцаївської міської ради (ОТГ) Скрипкару Василь висловив слова подяки за якісне та відповідальне ставлення до роботи клієнта пробації, що виконував громадські роботи, а також позитивно оцінив вклад зазначеної категорії осіб у благоустрій міста (села).

За результатами перевірки складено акт, а з порушником проведено профілактичну роботу з попередження повторних правопорушень, надані роз’яснення щодо дотримання порядку та умов відбування громадських робіт.

Фото без опису