5 ГРУДНЯ –МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

  • 494

                                             Шановні волонтери!

                    Від щирого серця вітаємо Вас з Міжнародним днем волонтера!

             Цього дня вшановують людей, небайдужих до чужих проблем, людей, які не чекають слів подяки за свою допомогу, а роблять добро від щирого серця і цілком безоплатно працюють будь-де, де потрібна їхня допомога. Адже бути волонтером - означає віддавати частку свого серця іншим, бути готовим протягнути руку підтримки тим, кому це найнеобхідніше.

          У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужасть та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

       Висловлюємо слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя. 

Спасибі Вам, що ви вмієте розділити любов с тими, кому на цій землі її не вистачає…» « щиро дякуємо Вам та вашим однодумцям, що підставляєте нам своє сильне та добре плече у багатьох життєвих ситуаціях , нехай усі ваші добрі справи неодмінно будуть винагороджені.

 

З великою повагою, Герцаївська міська рада на чолі

                                                                з міським головою Василем СКРИПКАРУ

Фото без опису

Фото без опису