Нарада із керівниками ЗДО з питань впровадження системи ХАССП

  • 466

Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено обов’язкове впровадження системи ХАССП  в закладах громадського харчування при виробництві та обігу харчової продукції, у тому числі й на харчоблоках  закладів

03.03.2021 року відбулась нарада із представниками Держпроспоживслужби з питань впровадження системи  ХАССП в ЗДО Герцаївської міської ради. На нараді були присутні: керівники ЗДО, медичні сестри  та відповідальні особи  за організацію харчування.  

Мета даного заходу – ознайомлення керівників закладів освіти з основними вимогами впровадження систем управління безпечністю харчової продукції за принципами ХАССП у ЗДО.

На нараді розглянуто питання щодо необхідності впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (ХАССП) на харчоблоках.