До уваги депутатів Герцаївської міської ради

  • 487

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 06 лютого 2019 року № 106 «Про затвердження Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад» та відповідно до Плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців органів державної влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад Чернівецької області на 2021 рік Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій 24 березня 2021 року організовує навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Нормативно-правове забезпечення діяльності депутатів місцевих рад», де будуть розглядатися питання законодавства про місцеве самоврядування, запобігання і протидії корупції, електронного декларування, правового статусу депутатів місцевих рад і депутатських запитів, звернень та запитань.

До участі запрошуються депутати місцевих рад. Просимо Вас до 22 березня 2021 року надіслати ваші дані, із зазначення прізвища, імені, по батькові та особистої електронної пошти з обліковим записом @gmail.com. Дані надсилати на електронну пошту cppkcv@gmail.com (вкладеним файлом, у форматі Word)

Звертаємо вашу увагу, що семінар буде проводитися за дистанційною формою навчання в режимі онлайн. Посилання для підключення надішлемо додатково. Початок навчання о 10.00

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар