P 01 липня 2021 року в Україні підвищено прожитковий мінімум.

  • 240

Відділ «Герцаївське бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє, що з 01 липня 2021 року в Україні підвищено прожитковий мінімум. Тепер він для працездатних громадян становить 2379 гривень, для непрацездатних – 1854 гривень.

 

У зв'язку з цим повідомляємо, яка сума середньомісячного доходу дозволяє громадянам мати право на безоплатну вторинну правову допомогу, що полягає в захисті, складанні документів процесуального характеру, здійсненні представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами.

 

Працездатна особа

? Ви маєте право на безоплатну вторинну правову допомогу, якщо ваш середньомісячний дохід не перевищує 4758 грн.

 

Непрацездатна особа

? Ви маєте право на безоплатну вторинну правову допомогу, якщо ваш середньомісячний дохід не перевищує 3708 грн.

 

Увага! Право на безоплатну вторинну правову допомогу мають і інші категорії громадян - детальніше про це можна почитати в Законі України "Про безоплатну правову допомогу" за посиланням https://bit.ly/3dSxQBa

 

Виникли питання, за юридичною консультацією звертайтесь до відділу «Герцаївське бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яке розташоване за адресою: вул. Центральна, 14-А, м. Герца, телефон: (03740) 2-10-46.

 

Більше інформації за номером 0 800 213103(єдиний контакт-центр надання безоплатної правової допомоги).