ЗВЕРНЕННЯ ГЕРЦАЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВАСИЛЯ СКРИПКАРУ з нагоди 30 річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України

  • 289

Фото без опису

Шановні мешканці Герцаївської громади, дорогі земляки!

????????Щиро вітаю Вас з річницею Незалежності нашої держави та Днем Державного Прапора України!

Ці 30 років були насиченими, нелегкими,багатими на події не тільки для нашої держави, а і для нашої маленької батьківщини – Герцаївщини.

Тому, ця річниця стосується кожного з нас. Всі ці роки наше місто та села спільно з молодою державою крок за кроком розвивалися, опановували нові знання, переживали злети і падіння, реалізували проєкти та шукали шляхи розвитку.

Але слід пам’ятати, що усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця .

Можливо, не все нам вдається легко і відразу. Як і всі інші громади, ми вчимося. Вчимося самостійно управляти нашими територіями, перебираємо на себе ресурси і повноваження, вчимося знаходити компромісні рішення і розробляти успішні моделі розвитку.

І, нехай, у нас бувають різні бачення проблем та шляхів їх вирішення, різні політичні переконання, вподобання та погляди. Але усі ми хочемо зберегти найдорожче: дітей і родину, мир і спокій, працю і добробут, надію і віру.

Тож у День Незалежності необхідно подати один одному руку. Хтось уже зробив це раніше, хтось це зробить сьогодні, а хтось, можливо, це зробить завтра.

Адже всі ми, мешканці нашої маленької Батьківщини на українському прикордонні, щиро любимо свій край та бажаємо гідного майбутнього нашим дітям,онукам та батькам.

Дорогі жителі Герцаївщини!

Попереду нас чекає ще багато роботи. Вірю, що спільно ми подолаємо всі виклики. Коли ми разом - ми сильні і здатні впевнено йти до спільної мети.

І немає значення, де ми народилися: в Герцах чи в Тернавці, в Байраках чи Молниці, в Великосіллі чи Петрашівці, в Куликівці чи в Лунці, немає значення скільки нам років і якою мовою ми говоримо.

Лише одне має вирішальне значення - наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще!

Зі святом Вас!