Вийшов з ладу резервуар для води водонапірної вежі Герцаївської лікарні

  • 243

Фото без описуФото без описуФото без опису

Через активні корозійні процеси виийшов з ладу резервуар для води водонапірноії вежі Герцаіївської лікарні, що ставить під загрозу можливість нормального функціонування всіх корпусів головної лікарні нашої громади.

?Тому на об'єкті сьогодні працювала спеціальна робоча група у складі заступника голови Чернівецької районноії ради Андрія Федосова, Герцаївського міського голови Василя Скрипкару, радника голови Чернівецької раийдержадміністраціі Лілії Олару, депутата районної ради Михайла Танаса, помічниці народного депутата Людмили Онофрієсє, директора КНП "Герцаївська лікарня" Едуарда Калуцького, профільних спеціалістів.

?Члени комісії на місці вивчили реальні масштаби пошкоджень конструкції та спільно виробили оперативний план дій по вирішенню проблеми.

?Зокрема, у зв'язку з тим, що на сьогодні в бюджеті громади та районноі ради відсутні фінансові можливості демонтувати стару та встановити нову водонапірну вежу, приийняте рішення якнайшвидше провести ремонт існуючої конструкції. Для цього планується залучити різні джерела фінансування, вузькопрофільних спеціалістів та спеціальну техніку МНС .