Відбудетьсязасідання 13-ї сесії VIII скликання Герцаївської міської ради

  • 309

Фото без опису

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

      10.02.2022 року о 10.00 годині, в  сесійній залі (вул. Шевченка, №9, м. Герца), відбудеться засідання 13-ї сесії VIII скликання Герцаївської міської ради (Підстава: розпорядження Герцаївського міського голови за №20 від 01.02.2022 року)

                                                 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про внесення змін до бюджету Герцаївської міської територіальної громади на 2022 рік.

2. Про внесення змін до Порядку призначення та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, організацій, що  належать   до  комунальної  власності   Герцаївської міської ради, затвердженого рішенням міської ради за №32-02/21 від 27.01.2021 року).

3. Про розроблення містобудівної документації «Оновлення генерального плану міста Герца Чернівецького району Чернівецької області».

4. Про розроблення містобудівної документації «Історико – архітектурно опорного

плану  міста Герца Чернівецького району Чернівецької області».

5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів.

6. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Герцаївської територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом продажу об’єктів права комунальної власності на аукціоні (об’єкти малої приватизації).

7. Про затвердження Програми утримання обєктів та майна комунальної власності Герцаївської міської ради (територіальної громади) на 2022-2024 роки.

8. Про внесення змін до Статуту КУ  «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГЕРЦАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ (нова редакція).

9. Про затвердження ПОЛОЖЕННЯ про Канатівську філію Опорного закладу «Хряцьківський ліцей Герцаївської міської ради» (нова редакція).

10. Про затвердження ПОЛОЖЕННЯ про Камянську філію Опорного закладу «Тернавський ліцей імені Василя Богрі » (нова редакція).

11. Про затвердження ПОЛОЖЕННЯ про Савінештську філію Опорного закладу «Тернавський ліцей імені Василя Богрі » (нова редакція).

12. Про   призначення   директора Герцаївського виробничого управління житлово-комунального господарства.

13. Земельні питання, згідно заяв