Наша громада закупила та передала військовим ще 3 позашляховики

  • 219

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

З початку повномасштабної війни Герцаївською міською радою за допомогою благодійників, заробітчан, підприємців Герцаївщини організовано придбання, доставку з-за кордону та передачу військовим 16 позашляховиків та інших транспортних засобів для потреб ЗСУ. В тому числі 3 автомобілі було закуплено та передано впродовж останніх двох місяців.

???Так, черговий позашляховик від Герцаївської громади минулими вихідними успішно доправлено у прифронтову зону та передано землякові Миколі Кузирюку. Пан Микола у строю майже із самого початку повномасштабної війни росії проти України. Для захисту країни від ворожої навали, він ще у березні повернувся з Франції, де довгий час був на заробітках, та відразу добровольцем вступив до лав ЗСУ.

???На пропозицію міської ради зібрати кошти на транспорт для Миколи та його побратимів відгукнулися багато благодійників. Від імені захисників передаємо щиру подяку кожному з них - це колективи Герцаївського ліцею N1, Молницького ліцею, фермерські господарства «Золотий Горизонт», «Колосок-2», Михайло Хуцану, а також Павло Біркович, Михайло Гаіна, Георгій Пілігач, Ігор Постевка, Петро Георгіу, Андрій Апетроаіє, Костянтин Алупулесе, Василь Скрипкару, Ємілія Матей, Гриша Асіміонес, Ігор Корчаковский, Ігор Кріган, Петро Кулічану, Олександр Платонов, Олександр Лисеєнко, Василь Онофрей, Нона Бодайку, Адріан Медведь, Георгій Постевка, Ілля Жар, Петро Іліє, Микола Бирзу, Дмитро Лупу, Георгій Апетрі, Тодор Назарій, Георгій Гриб.

???А трохи раніше всі працівники міської ради спільно з працівниками клубів, бібліотек, музичних шкіл, старостами та діловодами скооперували зусилля та придбали автомобіль для начальника відділу культури міської ради Адріана Медведя, що у складі військ територіальної оборони сьогодні теж воює на Сході України. Ще одне авто у вересні було придбано місцевими приватними підприємцями, які побажали залишитись нерозголошеними, та передано одному зі спеціалізованих підрозділів Збройних Сил.

??Окремі слова вдячності Герцаївська міська рада висловлює автомеханіку з міста Герца Олексію ГЕРМАНУ, який здійснив безкоштовну діагностику та технічне обслуговування кожного з цих автомобілей.

??Дякуємо всім причетним за допомогу!

??Тримаймо стрій!

??Спільно до перемоги!