УЧОРА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ НЕ ВІДБУЛАСЯ ЧЕРЕЗ ВІДСУТНІСТЬ КВОРУМУ

  • 140

Фото без опису Фото без опису

Вчора мало відбутися засідання 18 сесії Герцаївської міської ради VІІІ скликання. Утім, за відсутності кворуму, засідання не відбулося. У сесійній залі зареєструвалося всього 13 депутатів. Про нову дату сесії ми поінформуємо згодом.

📌Водночас, користуючись нагодою, в міську раду прийшла група активістів села Молниця, які спілкувались з керівництвом, юристом міської ради та старостою села Молниця про ситуацію із піщано-гравійним родовищем «Молниця».

📌Представників громади села Молниця поінформовано про результати судових засідань та відповіді органів прокуратури та СБУ стосовно законності розробки вказаного кар‘єру.

📌Наголошено, що наразі підприємцем, що виграв аукціон та отримав від держави спеціальний дозвіл на користування родовищем, розпочато процедуру оцінки впливу діяльності на довкілля. Таким чином, відповідно до законодавства України, мешканці села мають можливість направити всі свої зауваження та заперечення стосовно розробки кар’єру у Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України.

✅Запрошуємо мешканців села Молниця активно долучитись до обговорення Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля від ФОП Батир Д. А., з метою максимального врахування думки місцевих жителів при затвердженні Міністерством висновку. Вказане повідомлення розміщене на нашому офіційному сайті за адресою https://gercaivska-gromada.gov.ua/news/1681290085/