До уваги пенсіонерів та інших громадян з числа пільгових категорій громадян

  • 77

Фото без опису

ШАНОВНІ ПЕНСІОНЕРИ ТА ГРОМАДЯНИ З ЧИСЛА ІНШИХ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ!

‼️Зверніть увагу☝️

Відповідно до чинного законодавства України, для безкоштовного проїзду у громадському транспорті загального користування пенсіонери та інші «пільговики» повинні надати посвідчення та електронний квиток.

☝️‼️Однак, відповідно до рішення Чернівецької міської ради, від 1 червня 2023 року власниками таких електронних квитків є ТІЛЬКИ ПІЛЬГОВИКИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ (а саме мешканці м. Чернівці, с. Коровія та Чорнівка).

Жителі інших громад, в тому числі і нашої Герцаївської, на сьогодні ПОЗБАВЛЕНІ МОЖЛИВОСТІ безкоштовно користуватися громадським транспортом у місті Чернівці.

Розуміємо обурення наших пенсіонерів та маємо сьогодні численні щоденні звернення до міської ради з цього питання. Для вирішення проблеми наших пенсіонерів, Герцаївським міським головою направлено письмові та усні звернення до Чернівецької обласної та районної адміністрації, Чернівецької міської ради.

Сьогодні ми шукаємо можливості вирішення цього питання, але ЩЕ РАЗ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ

☝️❗️ЩО НАРАЗІ пільговики Герцаївської громади ПОВИННІ СПЛАЧУВАТИ за користування громадським транспортом у місті Чернівці згідно встановлених тарифів.

Якщо ситуація зміниться - ми додатково вас про це поінформуємо.