Підписано двосторонній договір про транскордонне співробітництво між Герцаївською територіальною громадою та комуною Вирфу Кимпулуй (Румунія)

  • 74

Фото без опису

Вчора у с. Вирфу Кимпулуй (Ботошанський повіт, Румунія), під час проведення традиційного місцевого щорічного святкування Дня комуни, було урочисто підписано двосторонній договір про транскордонне співробітництво між Герцаївською територіальною громадою та комуною Вирфу Кимпулуй (Румунія).

✍️✍️Договір підписали Герцаївський міський голова Василь СКРИПКАРУ та голова комуни Вирфу Кимпулуй Марія ХУЦУ. У ньому, зокрема прописано, що сторони співпрацюватимуть з метою підвищення інституційної спроможності місцевих органів влади на своїх місцях з метою забезпечення економічного та соціального розвитку місцевих громад та для реалізації транскордонних проєктів.

🎻🎹Крім міського голови, на запрошення організаторів, на святкування Дня Села та Дня Урожаю приїхали також таланти Герцаївщини - учні та викладачі Герцаївської музичної школи ім. Чіпріана Порумбеску, які до свята подарували жителям комуни яскраву концертну програму.