Нарада із керівниками ЗДО з питань впровадження системи ХАССП

Нарада із керівниками ЗДО з питань впровадження системи ХАССП

  • Переглядів: 486

Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено обов’язкове впровадження системи ХАССП  в закладах громадського харчування при виробництві та обігу харчової продукції, у тому числі й на харчоблоках  закладів

Вихованці ЗДО ТЕРЕМОК взяли участь у акції «Посади дерево сам!"»

Вихованці ЗДО ТЕРЕМОК взяли участь у акції «Посади дерево сам!"»

  • Переглядів: 392

Участь у акції з озеленення взяли не лише ліснки, а  й вихованці ЗДО міської ради. Долучались до корисної справи всі бажаючі, кожному знайшлася робота біля ЗДО "Теремок". Діти, разом з вихователями озеленили шляхом висадки дерев на території дитячого садочка. 

Всесвітній День ґудзиків у Герцаївському ЗДО "ТЕРЕМОК"

Всесвітній День ґудзиків у Герцаївському ЗДО "ТЕРЕМОК"

  • Переглядів: 917

Цікаве свято, про яке неодмінно здогадуються, а може навіть знають професійні кравці і їх уважні клієнти - «Всесвітній День ґудзиків», відзначається щорічно 16-го листопада. Деякі з нас іноді навіть не помічають на скільки важливий для нас цей елемент нашого одягу, адже без нього було б все набагато складніше. Найдавніші ґудзики або предмети, схожі на сучасні ґудзики, використовувалися далеко не для того, для чого ми використовуємо їх зараз - виключно як прикраси, а не для застібання. Для застібання використовувалися зав’язки, шнурівки, вироби з рослин і кісток тварин, в якості шпильок. Гудзик був своєрідним предметом розкоші, що виконував не тільки декоративні функції, але й ніс цілком певне інформаційне значення. Завдяки старанню майстерних умільців, у світовій практиці такий виріб, як ґудзик давно став предметом колекціонування, а деякі унікальні екземпляри, навіть музейними експонатами.

ВЕЛЬМИШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ!

ВЕЛЬМИШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ!

  • Переглядів: 338

Щиро вітаємо Вас із професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашого міста і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Дай Вам, Бог, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди всміхається доля. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме дошкільники дають надію людству на щасливе дитинство.

ПЕРЕВІРКА ГОТОВНОСТІ ОСВІТНІХ УСТАНОВ В УМОВАХ COVID – 19

ПЕРЕВІРКА ГОТОВНОСТІ ОСВІТНІХ УСТАНОВ В УМОВАХ COVID – 19

  • Переглядів: 348

Завершився огляд закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів Герцаївської міської ради (ОТГ), який проводився з метою здійснення контролю за створенням умов для дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Герцаївський ДНЗ "Теремок" вітає всіх  з Днем захисту дітей!

Герцаївський ДНЗ "Теремок" вітає всіх з Днем захисту дітей!

  • Переглядів: 661

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

#VyshyvankaDay  у Герцаївському ДНЗ "Теремок"

#VyshyvankaDay у Герцаївському ДНЗ "Теремок"

  • Переглядів: 454

   Українська вишиванка славиться різноманітністю узорів і палітрою кольорів. Чарівна у своїй красі вона є українським оберегом, частиною культури, душею нашого народу.

Під час карантину вихователям Молницького ДНЗ - роботи не поменшало!

Під час карантину вихователям Молницького ДНЗ - роботи не поменшало!

  • Переглядів: 1622

У Молницькому дитячому садочку  зараз кожен день увесь колектив працює над створенням нового роздаткового матеріалу для занять з малечею. Вони вирізають, клеють, ліплять, фарбують - за цей час карантину встигли виготовити багато дидактичного та ігрового матеріалу. Батькам це значно полегшило їхнє життя у час карантину, А вихователі продовжують займатися їхнею фаховою роботою.

"Онлайн-няні"  Герцаївський ДНЗ "Теремок" працює  дистанційно!

"Онлайн-няні" Герцаївський ДНЗ "Теремок" працює дистанційно!

  • Переглядів: 453

Так як всі заклади освіти перебувають на карантині, вихователі Герцаївьського ДНЗ "занурились в інтернет мережу". Щоб розвантажити трохи батьків, дитячі садочки почали перелаштовуватися на новий формат роботи. Із малюками тепер займаються "онлайн-вихователі".  Вихователі попри карантин виконують освітній план і ось докази: