Тактико-спеціальні навчання працівників Герцаївської центральної районної лікарні та рятувальників  Герцаївського районного сектору Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області

  • 316

             14 січня на базі КНП «Герцаївська районна лікарня» Герцаївської районної ради, відбулися спільні  тактико-спеціальні навчання працівників Герцаївської центральної районної лікарні, та рятувальників  Герцаївського районного сектору Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області з ліквідації умовної пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей.

       Метою навчань було відпрацювання на практиці спільної взаємодії щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з пожежею у лікарні.

              На навчаннях було продемонстровано умовне гасіння пожежі в приймальному відділенні, яке знаходиться на 1-му поверсі із застосуванням власних сил працівниками лікарні, а також із залученням додаткових сил й техніки аварійно-рятувальної служби. Завдяки чіткій та злагодженій роботі всіх підрозділів загорання було швидко локалізовано та ліквідовано.

             Наприкінці заходу була проведена лекція щодо дій працівників в надзвичайній ситуації.

           Спільні навчання з гасіння пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей дуже важливі, адже під час тренувань можна врахувати всі нюанси та напрацювати злагоджені дії, а відтак кожна зекономлена хвилина дасть змогу швидше побороти вогонь та врятувати людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису