Інформація Мінсоцполітики для людей з інвалідністю

  • 274

          Герцаївська міська рада доводить до відома, що Міністерство соціальної політики України разом з Громадською організацією  «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні».

      Меморандум підписано з метою обєднання зусиль, спрямованих на реалізацію програми діяльності кабінету Міністрів України в рамках цілей Міністерства соціальної політики у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштування в IT- компанії.

     Проект складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання приймати участь у конкурсах на вакантні посади в провідних IT- компаніях України.

      Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих відбуватиметься з 5 лютого 2020 року. Під час реєстрації учасники мають обрати два обовязкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

     Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень-складання тестів і отримання сертифікатів, а далі конкурс на вакантні посади.

Порядок реєстрації додається.

https://rada.info/upload/users_files/21423970/8e64ef1ae646c78d279c2d26466799b4.pdf

Інші статті

Всі статті