РОЗ'ЯСНЕННЯ ПРОТОКОЛУ №14 від 06.04.2020 року ТЕБ та НС

  • 479

Відповідно до Протоколу №14 від 06.04.2020 року позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Герцаївської міської ради, з метою недопущення розповсюдження на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, було прийнято рішення про запровадження додаткових обмежувальних заходів, зокрема щодо здійснення торгівлі на території міської ради.

 

Доводимо до відома громадян витяг з вищевказаного протоколу.

 

За результатами доповіді та виступу, з урахуванням обговорення, комісія ВИРІШИЛА:

2.1. Керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету міської ради, відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними  органами міської ради на час дії надзвичайної ситуації провести роз’яснювальну роботу та заборонити виїзну та виносну вуличну торгівлю, всіма видами товарів, на підвідомчій території.

Товар реалізовувати тільки в приміщеннях об’єктів торгівлі, із розрахунку – 1 покупець в приміщенні.

2.2. На виконання абз. 2 п.п. 8 п. 1 постанови КМУ від 02.04.2020 року № 255 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211», п.1.3 Протоколу №16 позачергового засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС від 06.04.2020 року, внести зміни до п.3.1. Протоколу №9 позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС від 23.03.2020 року та надати дозвіл на продовження діяльності наступним об’єктам торгівлі на території міської ради:

- магазинам з продажу автозапчастин (до 2 осіб в приміщені);

- об’єктам виїзної торгівлі саженцями дерев, плодовими кущами, посівною продукцією, вапном – у визначених місцях, тільки у четвер та неділю кожного тижня.

 2.3. Власникам всіх об’єктів торгівлі забезпечити суворе дотримання умов персоналом відповідних санітарних та протиепідемічних заходів (захист обличчя та очей, дезінфекція приміщень), всі відвідувачі повинні мати засоби індивідуального захисту (захисні маски (респіратори) та рукавички).

2.4. Установам, організаціям, які отримують волонтерську та адресну допомогу від окремих громадян та організацій, забезпечити цільове використання даної допомоги.

Термін - постійно, протягом дії надзвичайної ситуації.

 

 

            Прохання всіх власників об’єктів торгівлі суворо дотримуватись вищезазначених вимог. Саме дотримання всіх карантинних заходів та соціальне дистанціювання – це запорука готовності нашої громади зустріти та без утруднень подолати епідемію. 

 

 

Протокол №4 міської комісії ТЕБ та НС від 18.03.2020 Енергодарська ...