ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ щодо оплати праці!

  • 491

    Герцаївська міська рада повідомляє, що виплата заробітної плати педагогічним працівникам напряму залежить від освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, а виплата заробітної плати працівникам закладів дошкільної освіти та обслуговуючого персоналу загальноосвітніх навчальних закладів від базової дотації.  У чинній редакції Бюджетного кодексу базова дотація визначається як трансферт, що надається з державного бюджету місцевим бюджетам для горизонтального вирівнювання податкоспроможності територій. У свою чергу базова дотація надходить до міського бюджету Герцаївської міської територіальної громади щомісячно пропорційно 10,20,30 числа місяця. Враховуючи, що останнє надходження базової дотації було 29.01.2021 року, в свою чергу надходження освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам здійснюється двічі на місяць на початку та в кінці місяця  у зв’язку з цим строки  виплати заробітної плати встановленно наступні:

     за першу половину поточного місяця – 20 числа місяця

     за другу половину місяця – 5 числа наступного місяця.

     Фінансування заробітної плати буде проводитися згідно помісячного розпису асигнувань освітньої субвенції та базової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам згідно закону України «Про державний бюджет на 2021 рік».

    Затримка процесу харчування у загальноосвітніх навчальних закладах громади пов’язана з проведенням на початку бюджетного року тендерних процедур з  наданням в оренду їдалень для організації послуг гарячого харчування учням шкіл.

  

 

 

З повагою

Міський голова                                                  Василь СКРИПКАРУ

 

 

 

 

Увага! Увага! До відома жителів Межівської територіальної громади! |  Межівська селищна рада