Управління ДСНС України у Чернівецькій області провела робочу зустріч із головами Герцаївської та Острицької об’єднаних територіальних громад

  • 854

31 березня керівним складом Управління ДСНС України у Чернівецькій області було проведено робочу зустріч в м. Герца із головами Герцаївської та Острицької об’єднаних територіальних громад Чернівецького району. На заходах були присутні керівництво Герцаївського районного сектору, голови об’єднаних територіальних громад, а також особи відповідальні за цивільний захист у ОТГ.

Фото без опису

Представники Управління ДСНС звернули увагу присутніх на необхідності організації виконання основних завдань, які постали перед ОТГ щодо побудови системи цивільного захисту на територіях громад. Зокрема, надано статистику пожеж в області та наголошено на актуальності навчання населення громад щодо питань цивільного захисту. Оскільки кількість пожеж в області зросла саме на відкритих територіях, фахівці Управління ДСНС звернули увагу на навчанні населення щодо заборони спалювання сухої трави. Важливе значення було приділене розгляду питання, щодо підтримки боєздатності місцевих пожежно-рятувальних підрозділів та забезпечення їх належного функціонування.

Також, присутні обговорили проблемні питання, які постали перед громадами, навели приклади реалізації заходів з запобігання надзвичайним ситуаціям у своїх громадах та поділились досвідом у організації заходів цивільного захисту.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар