ДЕПУТАТИ ГЕРЦАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПІДТРИМАЛИ КАНДИДАТУРУ ПЕРЕМОЖНИЦІ КОНКУРСУ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА ГЕРЦАЇВСЬКОГО ЦЕНТРУ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

  • 258

Фото без опису??У зв'язку із завершенням дії трудового контракту, Герцаївською міською радою у липні поточного року було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП Герцаївської міської ради «Герцаївський центр первинної медико-санітарної допомоги» та затверджено склад відповідної конкурсної комісії.

?В результаті проведенного конкурсного відбору, комісія оголосила переможцем Урсакій Анжелу Валентинівну, т.в.о. директора КНП міської ради «Герцаївський центр первинної медико-санітарної допомоги».

?Вчора, 26 серпня, кандидатуру Урсакій Анжели Валентинівни було винесено для затвердження на 9 засідання сесії Герцаївської міської ради VIII скликання. Депутати підтримали переможницю конкурсного відбору та прийняли рішення про укладання з нею трудового контракту терміном на 5 років.

?Водночас, на сесії від депутатів та міського голови лунали слова вдячності на адресу попереднього керівника первинної ланки медицини Годорога Дмитра Георгійовича, який очолював комунальне підприємство впродовж останніх 5 років.

Як зазначила депутат Герцаївської міської ради Лілія Олару, «Дмитро Георгійович зробив значний особистий внесок в розбудову первинної ланки медицини Герцаївщини. За його ініціативи та особистого лобіювання було реалізовано проекти з капітального ремонту та модернізації 4-х сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, придбано для них спеціальний транспорт, проведено комплекс інших заходів по впровадженню в наших громадах важливих реформ первинної ланки медицини. Тож від імені місцевих жителів висловлюємо йому щиру вдячність за сумлінну працю».