ПРОВЕДЕНО СЕРПНЕВУ КОНФЕРЕНЦІЮ ВЧИТЕЛІВ ГЕРЦАЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ

  • 342

Фото без описуФото без опису

В Герцаївському будинку культури відбулась традиційна щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Герцаївської громади. До роботи конференції, крім керівників відділу та закладів освіти громади, долучились також заступник голови Герцаївської міської ради Ємілія Матей та Мар’яна Унгурян, начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та роботи з експертами управління державної служби якості освіти у Чернівецькій області.

Із вступним словом перед учасниками заходу виступила Ємілія Матей, яка зазначила, що конференція є чудовою можливістю підбити підсумки роботи галузі освіти, окреслити завдання на перспективу, провести діалог, почути і зрозуміти один одного.

«Ми розуміємо, що непросто нині працювати в час реформування та постійних змін в суспільстві, і ваша професія перша реагує на ці зміни. Проте, без змін неможливий розвиток. Тому усім нам потрібно находити шляхи взаєморозуміння, поваги, співпраці,  щоб рухатися вперед, не стояти на місці. А об’єднана громада робитиме усе можливе для вашої підтримки та розвитку освіти, створення належних умов навчання. Перед нами стоїть багато амбітних завдань та цілей. Та все це ми зможемо зробити дише разом, в одній єдиній команді», - підкреслила заступниця міського голови.

Глибокий аналіз основних досягнень, проблем, ключових завдань та перспектив розвитку освіти Герцаївщини здійснив в своїй доповіді начальник відділу освіти, молоді та спорту  Герцаївської міської ради та представниця управління державної служби якості освіти у Чернівецькій області Мар’яна Унгурян.

За високі результати учнів на здачі ДПА, ЗНО та учнівських олімпіадах почесними грамотами були нагороджені на конференції кращі педагоги громади.

Герцаївська міська рада щиро вітає  всю педагогічну громаду зі святом –   з початком нового навчального року, Днем знань! Зичимо всім  нам мудрості,  миру і злагоди у житті, родинного затишку та виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової Герцаївщини для себе й майбутніх поколінь!

(більш детально з матеріалами конференції можна ознайомитись за посиланнями: доповідь,   презентація).