ГЕРЦАЇВСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

  • 210

Керівники Герцаївської та Острицької територіальних громад, а також вищестоящі очільники та колеги із суміжних служб та відомств сьогодні завітали до 13 державної пожежно-рятувальної частини м. Герца та привітали колектив з професійним святом – Днем рятівника.

    Зокрема, зі словами вітань в цей день до рятувальників звернулись заступник Герцаївського міського голови Ємілія Матей, Острицький сільський голова Василь Цуркан, начальник 2 пожежно-рятувального загону Юрій Савіцький, директор Герцаївського держспецлісництво АПК Юрій Андрусяк. У своїх вітаннях керівники наголошували на неоціненному вкладі Герцаївських рятувальників у збереженні людських життів, екосистем, безпеці праці та відпочинку місцевих жителів.

    «Ви рятуєте інших, ризикуючи своїм життям і здоров'ям. Це просто неоціненно! Ви завжди на передовій у найбільш непередбачуваних ситуаціях, і робите те, що не під силу іншим. Ми дуже цінуємо вас та вашу роботу!», - наголосила в своєму виступі заступник міського голови Ємілія Матей.

      Кращі представники колективу, які в цьому році проявили себе під час гасіння пожеж, ліквідації інших надзвичайних ситуацій, а також під час обласних змагань пожежно-рятувальних частин Буковини, в честь свята були нагороджені почесними грамотами та грошовими преміями.