ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕБІЙНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПІД ЧАС ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ -ПРІОРИТЕТНЕ ЗАВДАННЯ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 380

Фото без опису

Напередодні опалювального сезону, Герцаївський міський голова Василь Скрипкару та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Міну Павалакі в чергове побували в закладах освіти громади та на місцях ознайомились з їх готовністю до початку періоду опалення.

?Під час робочої поїздки та спілкування з директорами та педколективами йшлося також про інші актуальні для шкіл потреби, проблеми та можливості їх вирішення.

?В контесті функціонування систем опалення, найпроблемнішими донедавна були комунальні об’єкти освіти в с. Байраки та Молниця. Однак плідними спільними зусиллями міськради та освітян на сьогодні вдалося оперативно відремонтувати систему опалення Байраківського ліцею, замінивши 44 метри тепломережі.

?Проблема з опаленням школи та садочку с. Молниця виникли з причин, що не залежать від місцевої влади. Неможливість закупівлі газу для вказаних комунальних закладів пов‘язана з ціновою політикою на ринку газу, і така ситуація сьогодні є характерною та болісною для всіх громад України.

?Тож щодо школи с. Молниця- прийняте рішення тимчасово підключити її до другої альтернативної котельні, до стабілізації ситуації із газом в Україні.

Також знайдено тимчасове вирішення проблеми функціонування їдальні Молницького дошкільного закладу.