На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-еколоічної безпеки міської ради вирішили тимчасово перевести роботу закладів дошкільної освіти на дистанційну форму.

  • 215

Фото без опису

На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-еколоічної безпеки міської ради вирішили тимчасово перевести роботу закладів дошкільної освіти на дистанційну форму.

?”Результати моніторингу відвідування дошкільнятами нашої громади закладів дошкільної освіти впродовж останнього тижня показали вкрай низьку наповненість груп – лише 100-118 діток з 324 в ці дні відвідували садочки», - про це поінформував членів комісіі? ТЕБ та НС Міну ПАВАЛАКІ, начальник відділу освіти, молоді та спорту міськоі? ради.

?Анжела УРСАКІЙ, директор КНП «Герцаївський центр первинноі медико-санітарної допомоги» Герцаївської міської ради, підтвердила зростання випадків звернення батьків дітей, які відвідують ЗДО, до медичних установ щодо захворюваності дітей на ГРВІ.

?Отже, у зв’язку із підвищенням рівня захворюваності серед учасників виховного процесу та з метою збереження здоров’я дітей і працівників закладів дошкільної освіти, комісія вирішила з понеділка, 25 жовтня, перевести виховний процес в закладах дошкільної освіти в онлайн-режим на один тиждень.

?Крім того, на комісії вивчено епідемічну ситуацію на території Герцаіївської міської ради, зумовлену гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та прийнято ряд рішень, направлених на попередження пожеж в екосистемах через спалювання сухої трави, сміття, листя, залишків рослинності, розведення багать в лісах тощо.