УВАГА! ТЕРИТОРІЯ ЗАЇЗДУ НА СМІТТЄЗВАЛИЩЕ МІСТА ГЕРЦА ВІД СЬОГОДНІ ПІД ЦІЛОДОБОВИМ ВІДЕОНАГЛЯДОМ!!!

  • 273

Фото без описуФото без опису

Сьогодні силами житлово-комунального господарства та чоловічої половини Герцаївської міської ради було вчергове прибрано засмічену територію, що веде до міського сміттєзвалища.

     На жаль, деякі мешканці нашої громади систематично ігнорують поняття цивілізованого поводження зі сміттям. “Просто викинути”, “щоб позбутись”, і байдуже, як ці відходи потім забиратимуть. Саме так думають громадяни, які перетворюють територію навколо сміттєвого полігону у стихійні сміттєзвалища, а комунальникам згодом доводиться лопатами, мітлами, залучаючи спецтехніку та додаткові трудові ресурси, прибирати ці відходи.

         З метою виявлення несвідомих громадян та підвищення культури поводження з відходами в нашій громаді, Герцаївською міською радою організоване цілодобове відеоспостереження за територією заїзду на полігон відходів.

 

Шановні мешканці територіальної громади,

які самостійно вивозять сміття!

Будь ласка, користуйтеся центральним полігоном складування побутового сміття! Нагадуємо Вам, що за порушення правил благоустрою, передбачена  адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладання штрафу на суму від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.  Крім того, відео з фіксацією порушників, планується оприлюднювати на наших офіційних сторінках в мережі інтернет.

 

Тільки спільними зусиллями можна не допустити перетворення нашої громади на величезний смітник. Не утворюйте стихійні сміттєзвалища. Подбайте про чистоту своїх населених пунктів, культуру викидання сміття та про повагу до оточуючих. Не показуйте поганий приклад дітям, які бачать погане відношення до культури та копіюють подібне.