Через стрімке зростання сезонної захворюваності, навчальний процес на території громади відзавтра проводитимуть в дистанційній формі

  • 353

Фото без опису

У зв‘язку з високим рівнем сезонної захворюваності серед дітей та вчителів в усіх населених пунктах громади, відзавтра, 19 січня по 28 січня, заклади освіти, дошкільної освіти та мистецькі школи Герцаївської ТГ переходять на дистанційну форму навчання.

??Таке колегіальне рішення було прийняте сьогодні на позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС Герцаївскої міської ради.

?За інформацією відділу освіти молоді та спорту міськради, впродовж останніх днів в усіх школах та садочках спостерігається різке зменшення відвідування дітьми навчальних закладів.

????Динаміку до збільшення захворюваності серед дорослих та дітей підтверджують також статистичні данні первинної та вторинної ланок медицини громади.

?Мета вимушених карантинних обмежень - зупинити зростання кількості хворих та не допустити ускладнення ситуації одночасним захворюванням дітей на сезонні хвороби та COVID-19.

(Протокол засідання комісії додається)