ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ‘ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ЄВРОПІ

  • 216

У ці дні Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв Другої світової війни, яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Українці під час цієї війни відзначилися героїзмом, хоробрістю та самопожертвою на всіх фронтах та здійснили значний внесок у перемогу над нацизмом.

Українська земля в період Другої світової війни була одним із основних полів битви, на якому полягли вісім мільйонів українців та представників інших народів, які проживали на нашій землі. Така страшна ціна перемоги.

Зараз, як і вісімдесят років тому, Україна воює з підступним агресором, але сьогодні це вже росія. Держава, яка так само посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, так само загрожує миру у всій Європі, яка так само говорить про свою виключність у намаганні нав’язати власний світогляд іншим.

????????????Наш обов’язок - пам’ятати усіх, хто ціною власного життя виборював тоді та виборює сьогодні мир і спокій на нашій землі, хто відстоює цілісність та незалежність нашої держави!

????Вічна світла пам‘ять полеглим Героям!

????????Сили духу, звитяги та бойових досягнееь нашим Захисникам на передовій!

????????Якнайшвидшої перемоги над ворогом та мирного неба всім нам, дорогі земляки!

????????Слава Україні!

(Герцаївський міський голова

Василь СКРИПКАРУ)