ЗВЕРНЕННЯ ГЕРЦАЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВАСИЛЯ СКРИПКАРУ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

  • 170

Фото без опису

Шановні мешканці Герцаївської територіальної громади! Дорогі земляки!

??Вітаю Вас з головним святом нашої країни - Днем Незалежності України!

??Сьогодні ми, як ніколи, розуміємо ціну нашої свободи, адже 31 річницю Незалежності ми зустрічаємо під звуки сирен. На нашу долю випали надзвичайні випробування. Нам судилося пліч о пліч, хто як може, кожен на своєму місці, виборювати право жити у вільній незалежній суверенній державі!

??В ці доленосні дні мужні сини і дочки Герцаївської громади поповнили ряди Збройних Сил та боронять рідну землю на фронтах, об‘єднують свої зусилля та надають всебічну волонтерську допомогу військовим та біженцям, наполегливо працюють, рятуючи економіку та забезпечуючи тили, наші працьовиті заробітчани направляють численні гуманітарні вантажі з-за кордону. Всі ми докладаємо максимум зусиль задля наближення омріяної перемоги над підступним ворогом.

??Тому сьогодні, у день Незалежності України, хочу подякувати кожному з вас за стійкість, мужність, силу духу, активну громадську позицію та взаємодопомогу, проявлені за ці останні надзвичайно важкі шість місяців!

??Особлива вдячність та шана від усіх нас - нашим мужнім Захисникам, що сьогодні у строю!

???Вічна Слава та Світла Пам‘ять тим, хто віддав життя, боронячи Рідну Землю!

??З Днем Народження, Україно!

Бажаю всім нам Перемоги, миру, повернення героїв додому, відновлення територіальної цілісності, відбудови держави та достойного рівня життя для всіх українців!

Слава Україні!??????