Вчора провели засідання 16 сесії Герцаївської міської ради VIII скликання 

  • 151

Вчора у міській раді депутати зібрались на засідання 16 сесії Герцаївської міської ради VIII скликання.

Крім депутатів, в роботі сесії взяли участь керівники профільних відділів міської ради, а також представники громадськості.

Основні питання, що розглядались на сесії, стосувались планування економічних показників територіальної громади та її окремих галузей у наступному бюджетному році.

Зокрема, депутати прийняли бюджет міської ради та програму соціально-економічного розвитку міської ради на наступний рік, затвердили фінансові плани КНП «Герцаївська міська лікарня» та «Герцаївський центр ПМСД, а також програми фінансової підтримки цих медичних установ.

Серед резонансних питань, що викликало найбільше дискусій та обговорень, було питання «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо виділення земельної ділянки в оренду для надрокористування родовища Молниця». Після тривалого обговорення та дискусій між присутніми на сесії депутатами, активістами та представника фізичної особи-підприємця, що має державний дозвіл на розробку вказаного родовища, рішення було поставлено на голосування, не отримало достатньої кількості голосів та не було прийняте.

Серед інших рішень, що прийняли за результатами сесії - затвердили план регуляторної діяльності, затвердили умови оплати праці міського голови, внесли зміни до низки комплексних програм, прийняли рішення поширити повноваження старости Молницького старостинського округу Ганни Аміхалакіоає на вчинення нотаріальних дій на територї сіл Хряцька, Лунка, Великосілля, Могилівка, прийняли рішення за підсумками розгляду заяв громадян та юридичних осіб з земельних питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

и ещё 7