ПОВІДОМЛЕННЯ 20.04.2023 року відбудеться засідання 18 сесії Герцаївської міської ради VIII скликання

  • 189

ПОВІДОМЛЕННЯ

      20.04.2023 року о 10.00 годині, в  сесійній залі (вул. Шевченка, №9, м. Герца), відбудеться засідання 18-ї сесії VIII скликання Герцаївської міської ради (Підстава: розпорядження Герцаївського міського голови за №34-р від 10.04.2023 року)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про надання дозволу гр. Гриб С.А. на розробку проекту  землеустрою  щодо  відведення земельної  ділянки  в  оренду  за межами с. Куликівка, Чернівецького району Чернівецької області   (повторний розгляд, призупинено розпорядженням міського голови за №14-р від 20.02.2023 р.).

2. Про розгляд  звернення ФОП Батир Д.А. про надання  дозволу  на  складання  проекту землеустрою, щодо виділення земельної ділянки в оренду для    надрокористування родовища Молниця та надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо  виділення  земельної ділянки   в  оренду   для надрокористування родовища Молниця 0,3 км  на   північний   захід   від   села  Молниця, відповідно до зазначених в спеціальному дозволі географічних  координат (повторний розгляд на підставі рішення суду).

3. Звіт про виконання бюджету за 2022 рік.

4. Про внесення змін  до Програми  «Охорона навколишнього  природного середовища на території Герцаївської  міської ради (ОТГ) на 2021-2023 роки».

5. Про затвердження Програми розроблення, оновлення та внесення змін до містобудівної документації Герцаївської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

6. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин на території Герцаївської міської ради.

7. Про перейменування вулиць та провулків на території Герцаївської територіальної громади.

8. Зміни до бюджету на 2023 рік.

9. Про звернення депутатів Герцаївської міської ради VIII скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України та можливість безперешкодного перетину кордону невійськовозобов’язаними депутатами місцевих ради.

10. Про внесення змін до договору оренди водного об’єкту(згідно заяв).

11. Про розробку детального  плану частини території (згідно заяв).

12. Про  затвердження  Детального плану території (згідно заяв).

13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (згідно заяв).

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо     встановлення  меж  земельних часток(паю) в натурі (на місцевості),  та виділення її громадянам (згідно заяв).

 

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо   встановлення  меж  земельних  ділянок в  натурі, та передачі у власність під житловим будинок, ОСГ…. (згідно заяв).

16. Про погодження меж земельної ділянки (згідно заяв).

17. Про затвердження технічної  документації  з нормативної грошової оцінки  земельної  ділянки  для  передачі в оренду АТ «Чернівціобленерго», на території Герцаївської міської ради, Чернівецького району Чернівецької області.

18. Про    затвердження     проекту    землеустрою     щодо   відведення земельних  ділянок  для передачі  в  оренду  АТ  «Чернівціобленерго», на території Герцаївської міської ради, Чернівецького району, Чернівецької області.

19. Про затвердження Плану  поділу  земельної  ділянки (згідно заяв).

20. Про затвердження проекту землеустрою для передачі в    оренду   земельної   ділянки   Герцаївському  РСТ, що розташована в м. Герца, Чернівецького району Чернівецької області.

21. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки під викуп по вул. Шт.Великого,2, М. Герца (згідно заяв).

22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки (згідно заяв).