ПРАЦЮЄМО НАД ОНОВЛЕННЯМ ДАНИХ У РЕЄСТРІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

  • 111

Фото без опису

ВСІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ, ХТО ЩЕ ЦЬОГО НЕ ЗРОБИВ - зверніться у старостинські округи (колишні сільські ради) за місцем свого проживання, а мешканці с. Лунка, Великосілля, Могилівка, Хряцька та м. Герца - у ЦНАП Герцаївської міської ради з паспортом, кодом, свідоцтвом про народження дітей для перевірки своїх електронних даних та внесення в реєстр актуальної інформації про прописку.

🔍Реєстр територіальної громади – база даних, створена для спрощення процедури обміну інформацією, щоб забезпечити потреби громади в автоматизації процесів. Якщо простіше, це інформація про людей, місце проживання яких зареєстроване на певній території.

✅Мешканці, дані яких внесено в Реєстр, зможуть отримувати різні довідки онлайн, а також за спрощеною процедурою отримувати інші послуги.

‼️Відсутність даних у Реєстрі унеможливлює отримання електронних публічних послуг, у тому числі витягу про реєстрацію місця проживання в застосунку «Дія» (прописка).

❇️При зверненні для уточнення даних при собі варто мати:

паспорт громадянина України;

документ про присвоєння ідентифікаційного номера;

свідоцтво про народження (дітям до 14-ти років).

Тож, якщо витяг про реєстрацію місця вашого проживання у застосунку "Дія" не формується або формується з помилками, то потрібно звернутися до нас або старост для актуалізації даних у Реєстрі тергромади.