Повідомлення про прийом кандидатур на участь в робочій групі з формування завданняна розроблення комплексного плану

  • 77

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Герцаївської міської територіальної громади.

На виконання пункту 42 Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 та рішення Герцаївської міської ради від 09.11.2023 року   №1513-20/23 «Про  розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Герцаївської міської територіальної громади», Герцаївська міська рада повідомляє про початок процедури створення робочої групи з формування  завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Герцаївської міської територіальної громади (далі-Робоча група) та оголошує про початок прийому заяв  від активних мешканців громади, які бажають увійти до персонального складу робочої групи.

Вимоги до персонального складу робочої групи:

 - у складі робочої групи має бути не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів (складається з представників міської ради, виконавчого органу міської ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін);

- частка членів, що представляють Герцаївську міську раду, виконавчий комітет Герцаївської міської ради та структурні підрозділи Герцаївської міської ради, не повинна перевищувати половину складу Робочої групи плюс одна особа;

- повинно бути забезпечено участь у Робочій групі принаймні одного представника від кожного з населених пунктів, розташованих на території Герцаївської міської територіальної громади, який не є співробітником виконавчих органів Герцаївської міської ради;

- допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних населених пунктів Герцаївської міської територіальної громади.

Строк приймання заявок на участь у Робочій групі складає не менше як 10 робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення на сайті Герцаївської міської ради.

Заяви на включення до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану приймаються за адресою: 60500, Чернівецька область, м. Герца, вул. Асакі Г., 9, або електронною поштою на e-mail: gertsamrada@ukr.net, Виконавчий комітет Герцаївської міської ради за доданою формою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Герцаївському міському голові

Василю СКРИПКАРУ

                                                                                 ___________________________________

                                                                                ___________________________________

                                                                                ___________________________________

                                                                               ___________________________________

(ПІБ заявника, назва, серія і номер документа, що посвідчує особу заявника

                                                                                ___________________________________

ідентифікаційний номер, адреса  

___________________________________

___________________________________

___________________________________

місця проживання, телефон)

 

ЗАЯВА

Прошу включити мене до робочої групи з розроблення завдання до Комплексного плану просторового розвитку території Герцаївської міської територіальної громади.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від       01 червня 2010 року, № 2297- VI, надаю згоду на обробку та оприлюднення моїх особистих даних.

                                                                                                                 _____________________

                                                                                                                            ( підпис )

____________________ 20___ р.

          (дата)