В Електронному кабінеті можна переглянути рахунок на сплату єдиного податку

  • 34

Фото без опису

Фахівці Головного управління  ДПС у Чернівецькій області нагадують, що у меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету платник податків має доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату. 

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду. Для юридичних осіб можливість сплати податків, зборів та платежів через Електронний кабінет не реалізована.

Крім того, реквізити рахунків для сплати податків та зборів, відкритих Казначейством у розрізі територіально-адміністративних одиниць та територій територіальних громад України, розміщено в Центрах обслуговування платників податків, на офіційному вебпорталі ГУ ДПС в Чернівецькій області за посиланням: Головна/Рахунки для сплати платежів https://cv.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/ .